Kreatív Baja – Lévai-L. Réka grafikus

703539_528657053849769_203678487_oGyermekkorunk cserfes, magasra kötött copfos kis lánykája volt, akit mindig halálra csiklandoztam a babáért. Ő cserébe orrba ütött, aztán jött a kölcsönös hajtépés. Kapcsolatunk visszanyúl egészen az anyaméhig. Az élet valamilyen csalafinta megfontolásból a sport világába terelte Rékát, de atléta pályafutása nem elégítette ki. Alkotni akart, felismerte a szépet és kezdetben egy analóg fényképezőgéppel örökítette meg mindazt, amit izgalmasnak vélt. A folyamatos tanulni akarása, arra késztette, hogy a grafikai tervezés szakmát is elsajátítsa, végül e két foglalkozásban talált önmagára. Természetkedvelő, álmodozó, aki két lábbal a földön áll, keveset beszél, sokat mond és nagyon jó a humorérzéke.

Anno egy évfolyamtársam kért meg arra, hogy rajzoljak egy orvosi  brosúrába, egy Orvosi könyvkiadó és reklámcégnek. Ezt követően, egyetem után rögtön ennél a cégnél kezdtem. Így kezdődött el a grafikus pályafutásom Marosvásárhelyen, ami hamarosan Baján folytatódott. Hogy kerültem Bajára? Elég volt hozzá a nővérem, egy halászléfőző fesztivál, máris beleszerettem a városkába, és egy srácba, aki azonnal beajánlott egy reklámstúdiónak. Nos, fél évre rá költöztem.

Réka jelenleg Baján él, egy fotó és reklámstúdiónál dolgozik grafikusként.  A művészi és kreatív munka motiválja , szeret új dolgokat kitalálni és megvalósítani. Egy olyan alkotó, aki folyamatosan tanul és fejlődik.

A számomra egyik kedves projektjét mutatom most be, melyhez személyes kapcsolat is fűz, hiszen az első terveit nekem készítette. Esküvői meghívók, a virágbolttól, a fotóboxon át, a vendégek kezébe.

 

Elérhetőség: amuhely.kreativstudio@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.